bier in de aanbieding
Home Kratten Blikjes Flesjes Fusten

Bavaria Aanbieding

Welkom op BierInDeAanbieding.nl. Op deze site zie je elke week een overzicht van het bier in de aanbieding van supermarkten en slijterijen. Zoek nu zelf naar de beste bavaria aanbieding.

 

Bavaria Aanbieding van Bier in de Aanbieding:

Alle bieraanbiedingen op een eenvoudige manier weergegeven om zo de beste bieraanbieding te kunnen vinden. De bieraanbiedingen zijn voor de overzichtelijkheid opgedeeld in 4 categorieen:


bier aanbieding kratten bier aanbieding blikjes bier aanbieding flesjes bier aanbieding fusten

 

Bavaria Aanbieding

Op zoek naar een Bavaria Aanbieding, op deze website staan alle bavaria aanbiedingen en alle andere grote merken online. Bekijk ook is onze dochterpagina www.BavariaAanbieding.nl.


Geschiedenis
De brouwerij is een van de oudste van Nederland. In 1719 werd voor het eerst melding van deze brouwerij gemaakt. Mogelijk ging deze activiteit zelfs terug tot het jaar 1680. We moeten aanvankelijk eerder aan een thuis verricht ambacht dan aan een fabriek denken. Sinds 1764 is de brouwerij in het bezit van de familie Swinkels, die afstamt van de schoonzoon van Moorees. Innovatie speelde een grote een rol. Daarnaast werd ook aan expansie van de productie gewerkt, waarbij men vanaf 1890 zelfs tot Helmond leverde.

In 1934 werd het eerste flessenbier geleverd. Sinds 1937 beschikt Bavaria over een eigen mouterij, die ook aan anderen levert. De brouwerij groeide snel, maar de omzet stortte in gedurende en vlak na de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1970 levert Bavaria een alcoholvrij bier dat vooral in islamitische landen zeer veel wordt verkocht. Bavaria heeft eveneens fabrieken in Zuid-Afrika en in Rusland. In het laatste land heeft Bavaria een groot marktaandeel verkregen.

Bavaria is een van de grootste brouwerijen van Nederland, en het bezit een van de grootste mouterijen van Europa.

 

 

Bier in de Aanbieding ©| Facebook | Twitter | Disclaimer | Links