bier in de aanbieding logo
Home Kratten Blikjes Flesjes Fusten

Bier aanbiedingen Grimbergen

Welkom op bier in de aanbieding. Op deze pagina zie je elke week een overzicht van de bier aanbiedingen Grimbergen van supermarkten en slijterijen. Hieronder kunt u zoeken naar de goedkoopste Grimbergen aanbieding. Liever alle bier aanbiedingen zien in plaats van alleen Grimbergen, druk dan op 1 van de bovenstaande knoppen met de verpakking naar keuze. Als je alleen Grimbergen aanbiedingen kratten, blikjes, flesjes of fusten wil bekijken kan dat met de onderstaande links.


Grimbergen aanbiedingen:

Alle Grimbergen bier aanbiedingen op een eenvoudige manier weergegeven om zo de beste bier aanbieding Grimbergen te kunnen vinden. Hieronder staan de Grimbergen aanbiedingen van WEEK 31: maandag 2 augustus t/m zondag 8 augustus.

 

Helaas zijn er op dit moment geen aanbiedingen te vinden!

 

 

Geschiedenis Grimbergen

Grimbergen is abdijbier uit Belgiƫ. Het wordt gebrouwen in Alken door Alken-Maes. Alken-Maes is onderdeel van Heineken, maar het merk Grimbergen is toegewezen aan Carlsberg. Voor de Belgische markt maakt Alken-Maes zelf nog het bier, maar voor het buitenland zorgt Carlsberg zelf voor de productie van Grimbergen bier.

Bieren van Grimbergen

In het meeste Grimbergen bier wordt naast gerstemout ook tarwe gebruikt:


 

bier in de aanbieding | bier in de aanbieding facebook bier in de aanbieding twitter bier in de aanbieding disclaimer bier in de aanbieding links