bier in de aanbieding logo
Home Kratten Blikjes Flesjes Fusten

Bier aanbiedingen Kordaat

Welkom op bier in de aanbieding. Op deze pagina zie je elke week een overzicht van de bier aanbiedingen Kordaat van supermarkten en slijterijen. Hieronder kunt u zoeken naar de goedkoopste Kordaat aanbieding. Liever alle bier aanbiedingen zien in plaats van alleen Kordaat, druk dan op 1 van de bovenstaande knoppen met de verpakking naar keuze. Als je alleen Kordaat aanbiedingen kratten, blikjes, flesjes of fusten wil bekijken scroll dan naar beneden..


Kordaat aanbiedingen:

Alle Kordaat bier aanbiedingen op een eenvoudige manier weergegeven om zo de beste bier aanbieding Kordaat te kunnen vinden. Hieronder staan de Kordaat aanbiedingen van WEEK 40: maandag 2 oktober t/m zondag 8 oktober.

 

Helaas zijn er op dit moment geen aanbiedingen te vinden!

 

 

Kordaat Aanbieding

Op zoek naar een Kordaat Aanbieding, op deze website staan alle Kordaat aanbiedingen en alle andere grote merken online.


Geschiedenis Kordaat


Kordaat is een pilsener sinds 2018 die je alleen bij Lidl supermarkt kan kopen. In deze pils zit glucosestroop en dit komt niet vaak voor bij pilsener. Het bier wordt door brouwerij Bavaria gebrouwen.

In 2019 spande het biermerk Grolsch eenkort geding aan tegen supermarkt Lidl om Kordaat. Volgens Grolsch lijkt het teveel op het merk Kornuit. Uiteindelijk mocht Lidl volgens de rechter gewoon het merk blijven verkopen.

 

bier in de aanbieding

bier in de aanbieding facebook bier in de aanbieding twitter

Disclaimer | Links